A divatos, trendi szakáll titka

Barber

Az utóbbi évtizedben egyre nagyobb divat lett a jól formázott szakáll és a borosta.
Talán nincs is olyan férfi, aki ne lenne kíváncsi, hogy milyen is ez, hogy állna neki. Ez alól kivételt képeznek, akik tudják, hogy nagyon ritka, vagy egyenetelen az arcszőrzetük. Azonban erre is sokan csak akkor jönnek rá, amikor mégis kipróbálják, és megpróbálnak szakállat növeszteni.
Nincs is az otthoni, önálló szakállnövesztéssel probléma, amíg csak egy őszdzsungel szakállban gondolkoznak, viszont amikor felmerül az igény, hogy ezt formázni is kellene, divatossá tenni, sőt, ápolni is, hogy ne legyen szúrós, és igényes legyen a kinézete, akkor felmerül a kérdés, hogy azt meg hogyan is kell jól megoldani.

Az otthoni kisérletezgetés a szakáll formázgatására elég időigényes dolog. Ráadásul a szakáll ápolása tulajdonképp egy külön szakma. Nem véletlenül léteznek a barberek, akik igazán otthon vannak ebben.
Épp ezért jelentek meg az utóbbi években az erre szakosodott helyek, amit érdemes felkeresnie az igényes férfiaknak. Egy barber shop Budapesten igen nagy segítségünkre lehet, ugyanis profi hozzáértő kezek fogják a szakáll formáját, ívét és hosszát megfelelően beállítani, és az ott használt professzionális szakállápoló kozmetikumok segítségével érhető el a jó kinézetű menő szakáll, amire legtöbben vágynak a férfiak, és a női szíveket is képes megdobogtatni.

Megosztás